söndag 12 juli 2009

Ei ihan vielä Sörkän Ruusu!

No nyt sitä onsitten asuttu Sörkässä hiukan toista viikkoa. Muutto sujui erinomaisesti ja koirat jo kotiutuneet. Nauttivat kovin kun pääsevät elämänsä ensimmäistä kertaa koirapuistoon, sellaisia hienouksia kun ei Tukholmassa ole.

Kaikki tavaratkin alkavat pikku hiljaa löytämään paikkansa. Vaatekaappi ta isompi piironki pitäisi tosin jostain löytää, joten se tietää monta keikkaa kirppikselle ja muihin vastaaviin liikkeisiin. No onneksi tämä heinäkuu on töiden kannalta aika hiljainen niin ehtii kyllä varmaankin juoksemaan. Keran jo ehitty käymään Waltterissa Vallilassa ja tarttuihan sieltä mukaan kengät ja paita.

Täällä suomessa olessa ollaan ehditty käydä Wäiskissä kuuntelemassa Paul Ansellia ja lahtelaista lämmitelijää Tail Shakers, lämpimästi suositeltavaa hopittelua. Oli mukava nähdä tätä suomalaistakin rockabilly porukkaa ja vaihtaa hiukan kuulumisia.
Tässä ei kovin ole suunnitelmia mitä tulevaisuudessa tapahtuu, mutta tapahtumaa tuntuu riittävän vuoden joka viikonlopulle .... joten aika ei tule pitkäksi.



Tältä sitten kuulostaa meidän keittössä :)

Ottelen hiukan kuvia ympäristöstä niin näette kaunista Sörkkää.

Take care and keep rocking!

Next will be in english and swedish :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar